Конферентна техника под наем, предоставена от Арбилис позволява вашия научен симпозиум, семинар или корпоративно събитие да получи пълен технически съпорт. С дългогодишен опит в организиране на научни конференции и изграждане на високо технологично аудио-визуално оборудване, Арбилис подпомага лесно реализирането на планирано събитие. Всяка една техника под наем се предлага с пълен комплект функционални аксесоари и необходимо периферийно окабеляване. Получавате напълно работеща работна станция, настроена според вашите изисквания, пространство и месторазположение. „Конферентна техника“ обобщава комплект техника под наем съставена от „All-in-One“ техническо оборудване, осигуряващо всичко необходимо за да се реализира с лекота едно събитие.

Защо техника под наем от Арбилис

Високо качество

Аудио и видео техника с първокласен звук и картина. Най-популярни марки и модерни технологии, одобрени и използвани от топ певци и музиканти.

Бързо осигуряване

Кратки срокове за доставка на необходимо оборудване до конферентна зала или обект за вашето събитие.
Лесно транспортиране и облекчена логистика.

Разумни цени

Гъвкаво ценообразуване, съобразено с вашите бюджети и характера на вашето събитие. Ценови пакети за благотворителни кампании и организации с нестопанска цел.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ 

Аудио конферентна техника

 

Видео конферентна техника