„Арбилис“ ООД е специализирана в планирането и реализацията на събития в различен мащаб и формат. Основен аспект от нашата дейност е организирането на медицински форуми, в които обединяваме опита на лекторите – водещи специалисти в различни области на медицината – със стремежа към знания на участниците; изграждаме трайни взаимоотношения в богата на знание и клиничен опит среда сред фармацевтични производители, медицински специалисти и перспективни студенти.

В продължение на 23 години вече, Арбилис  е организирал научни форуми и обучения за повече от 36 000 участника. 

Арбилис с удоволствие ще организира корпоративно събитие за Вас, съблюдавайки Вашите желания, цели и търсена аудитория. Компанията предлага най-високо ниво на обслужване и техническо оборудване, екип от креативни специалисти с дългогодишен професионален опит в организацията на събития от всякакъв тип и мащаб.

Представете Вашия бизнес, продукти/услуги и иновативни идеи чрез организирането на присъствени или виртуални събития. Те ще осигурят директен диалог с ваши колеги и аудитория предавате таргетни послания, научни факти и актуални новини.

При организирането на събития винаги се водим от принципите за професионализъм, коректност, конфиденциалност, последователност и целесъобразност, следвайки няколко съществени етапа:

Организиране на събития – видове

Научни конференции/конгреси

Научната конференция е подходящият начин за достигане както до масова, така и до прецизно подбрана аудитория от специалисти.  Участието в научна конференция, организирана от Арбилис, е възможно както с персонализирана регистрация, така и със свободен достъп, като можем да предложим интерактивни и дигитализирани решения за реализиране на Вашите идеи. Екипът на Арбилис ще Ви помогне да развиете и осъществите идеята си и да достигнете желаната аудитория по най-добрия начин. 

Обучителни семинари

Обучителни семинари, организирани от Арбилис, събират под един покрив академични личности, професионални организации и участници – експерти, специалисти, корпоративни служители и др. в неформална среда с цел предаване на опит и умения за повишаване на квалификацията. Условията са подходящи за организиране на дебати и дискусии между академичните представители и аудиторията. 

Обучителните семинари на медицинска тематика често включват представяне и анализ на интересни клинични случаи, съвместната работа на различни специалисти за избора на правилна терапия на пациента.

Може да се формират в градационна поредица от обучителни семинари, следвайки конкретна научна програма.

Лекционни курсове

Организиране на събития под формата на лекционни курсове с предаване на информация във формат един-към-много. С възможност за организиране на викторини и дискусии за интерактивно предаване на информацията, включително чрез система/приложение за гласуване за тестване на натрупаните знания.

Арбилис предлага и електронна форма на организиране на курсовете с възможност за бързо обучение на неограничена от физическата локация аудитория, което значително облекчава достъпа до предлаганата информация. 

Може да се формират в градационна поредица от лекционни курсове, следвайки строга научна програма.

Корпоративни събития

Арбилис организира корпоративни събития във вид и мащаб съобразен с Вашата визия и цел.

  • Предлагаме цялостни решения – от създаване на концепция до реално изпълнение и анализ на постигнатите резултати.
  • Контрол върху всеки етап от организацията
  • Постоянна комуникация и предоставяне на информация за статуса на изпълнение на възложените дейности
  • Възможност за персонално отношение и обслужване на VIP гости
  • Организиране на високотехнологични корпоративни събития в интернет среда с персонално брандране на виртуалната стая
  • Благонадеждно събиране на данни за активно ангажиране на аудиторията
  • Анкети и викторини за сегментиран анализ на потребителското мнение
  • Варианти за почивка и забавление на аудиторията (тематично парти, корпоративен коктейл, „афтър-сешън“ изживяване, музикално изпълнение и др.)

Корпоративните събития, организирани от Арбилис, спомагат за повишаване информираността за търговска марка, изграждат екипност у служителите, лоялност с клиентите и са подходящо средство за постигане на поставените бизнес цели.

Уебинари

Организиране на събития във виртуална среда с широк спектър на възможности за комуникация с участниците и събиране на данни за активно ангажиране на аудиторията. Преодолявайки границите на пространствените ограничения, уебинарът предлага допълнителни удобства за участниците (възможност да се включат по всяко време и от всяко място) и бонуси за компанията (намаляване на разходи за транспорт и настаняване, наем на място за провеждане, изхранване и др.).

Уебинарът е лесен за потребителско ползване, притежава сигурна защита на личните данни, благонадежден е за представяне на различен тип информация.

Тийм-билдинг

В зависимост от целта Ви ще изготвим събитие, насочено към сплотяване на колектива със или без обучителен елемент (тренинг). Можем да предложим както изграждане на екипност чрез забавни съвместни игри, обединени от обща цел и изживяване, така и екстремни приключения, при спазване на всички изисквания за сигурност и безопасност. 

Етапи в организирането на събития

Създаване и организиране на концепция, дизайн

Вашето събитие има ясна цел и посока и всички процеси по организирането му са насочени за постигане на тази цел. Съвместно с клиента се уточняват ключови моменти и етапи с точен времеви тайминг. Екипът на Арбилис подготвя визуализация на цялостното потребителско изживяване и обединява детайлите в цялостна концепция и дизайн.

От Арбилис получавате и професионален графичен дизайн и предпечатна подготовка на рекламни и информационни материали.

Организиране на място за провеждане

От безброй потенциални места за провеждане на събитие със собствен чар и предимства в почти необятната мрежа от контакти на Арбилис лесно разпознавате подходящото за вас. Този етап винаги е тясно свързан с вида организирано събитие и желаната аудитория.

Организиране и осигуряване на транспортни услуги

Екип от професионалисти отговаря за преместването и превозването на техническо оборудване, транспортирането на лектори / водещи и участници с директен трансфер от/до място на провеждане на събитието; закупуване на самолетни билети и трансфери от/до летище.

Осигуряване на настаняване

Мястото за настаняване винаги е в максимална близост до избраната локация за провеждане на събитието, освен ако Възложителят не посочи изрично друго. Арбилис ще осигури най-добрите условия за настаняване при посочените от Вас параметри, като работим само с доказани в годините партньори, чиито бази отговарят на всички необходими условия.

Осигуряване на изхранване

Осигуряване на кетъринг на мястото на събитието. Изхранване в мястото за настаняване. Изнесени хранения извън мястото на настаняване и провеждане на събитието.

Осигуряване на техническо оборудване

Осигуряване и отдаване под наем на техническо оборудване и софтуер, напълно достатъчни за успешното провеждане на събитие от всякакъв тип. Пълна база от професионално оборудване за техническо обезпечаване на организирано събитие, вкл. система за гласуване и платформа за онлайн / виртуални срещи.

Фотографско и видео заснемане

Фотографското или видео заснемане е неизменен процес от техническото обезпечаване на организирано събитие.

Изготвяне на маркетингов план, PR услуги

Подготвя се маркетингов план; организират се информационни канали; набират се партньори. Дигитален и печатен (включително outdoor) маркетинг.

Анализира се обратна връзка на клиентска удовлетвореност.

Други

Почивката и забавлението могат да бъдат основен елемент или допълнителен бонус за участниците във Вашето събитие. С удоволствие ще изслушаме Вашите идеи и ще предложим актуални варианти за запомнящи се изживявания, които да допринесат за удовлетвореността и положителната оценка на Вашите гости.

Запитване за нашите услуги по организиране на събитие може да направите ТУК.